Huisregels

HUISREGELS

U bent van harte welkom op de tweede Lost Boys Tattoo Expo en wij hopen dat u onze expo met veel plezier bezoekt. Om het voor iedereen leuk en veilig te houden, en om misverstanden te voorkomen, hebben wij een aantal huisregels opgesteld. 


Toegang
Wij zullen alle bezoekers na betaling voorzien van een stempel. Er is een mogelijkheid dat deze gecontroleerd kan worden gedurende uw verblijf. Wij verzoeken u dan ook deze stempel intact te houden.

Veiligheid / Beveiliging 
Voor uw en onze veiligheid bestaat de kans dat u gecontroleerd wordt bij de entree. Wapens/messen en meegenomen alcohol zullen in beslag worden genomen. Drugs zijn op de Lost Boys Tattoo Expo niet toegestaan!

Foto’s 
Er mogen foto’s gemaakt worden voor privé doeleinden tijdens de conventie, vraag echter wel altijd toestemming aan de persoon die gefotografeerd wordt.

Let op
• Dieren zijn niet toegestaan op de expo
• Er mag niet gerookt worden op de expo
• Er mag niet gegeten en gedronken worden in de tattoostands
• Op deze expo zijn MC Colors niet toegestaan
• De expo is toegankelijk voor mensen in een rolstoel

Er is een aparte plaats binnen de expo waar gegeten en gedronken mag worden. 

De organisatie is niet verantwoordelijk voor elke afspraak gemaakt tussen bezoekers/deelnemers of verkochte/gekochte producten of elke andere aangeboden producten/service.

Wij wensen u veel plezier op de expo, mocht u nog vragen hebben dan verzoeken wij u te mailen naar info@lostboystattooexpo.nl


ENJOY!